Lliga escolar 2024.


LLIGA ESCOLAR D’ESCACS 2024

ORGANITZA: Escola d’Escacs Jaquememory i Club d’Escacs Mollet

 1. Categories (4 grups)
  1r-2n de primària , 3r-4t de primària, 5è-6è de primària i ESO/Batxillerat.
 2. Participants
  La Lliga és oberta a tots els alumnes de les escoles de Mollet del Vallès, alumnes del Club d’Escacs Mollet i alumnes de les escoles de poblacions on l’Escola d’Escacs Jaquememory imparteix classes. Respecte a la resta d’escoles, els organitzadors de la Lliga es reserven el dret d’acceptació d’alumnes d’aquestes.
 3. Inscripcions
  Gratuïta. Cal posar mail a jaquememory@jaquememory.com indicant NOM, COGNOMS, CURS, ESCOLA i TELÈFON, com a màxim fins al dimecres 5 de juny. S’enviarà correu electrònic de confirmació un cop rebuda la inscripció.
 4. Sistema de competició
  La Lliga Escolar d’Escacs es juga per Sistema Suís a 5/6 rondes, en funció dels inscrits.
 5. Lloc i horaris de joc
  Dissabte 8 de juny de 2024 al Pavelló Riera Seca (Ronda de Can Fàbregas,1 Mollet) a partir de les 9:30 del matí. Cal presentar-se a les 9:00 i confirmar assistència, en cas de no fer-ho no es podrà garantir la plaça per jugar.

6. Ritme de joc

El ritme de les partides serà de 10 minuts a finish en totes les categories.

 1. Puntuacions
  La puntuació per partida serà la següent: guanyada 1 punt, empat/taules 0,5 punts, perduda 0 punts
 2. Desempats
  En cas d’empat, quan hagi finalitzat la competició, es resoldrà:
 3. Pel major nombre de partides guanyades.
 4. Pel resultat particular dels escaquistes empatats.
 5. Pel sistema Bucholz de tots els contrincants.
 6. Jutges i àrbitres
  Àrbitre: Monitors de Jaquememory i membres del Club Escacs Mollet

 

 1. Premis
  Es lliurarà un trofeu als 3 primers classificats per categoria. S’establirà una classificació per equips per escoles. Per realitzar la classificació per escoles es sumaran els punts de 5 millors classificats. En cas d’empat, s’agafarà un 6è esportista i així progressivament fins que es desfaci l’empat. Es lliurarà trofeu a les 3 millors escoles classificades. Hi haurà un detall per a tots els participants.

11.Comitè d’apel·lació
El Comitè d’apel·lació estarà format pels membres de Jaquememory i del Club Escacs Mollet.

 1. Drets d’imatge
  La inscripció en aquesta competició implica la cessió de la imatge per fer l’ús esportiu en les xarxes socials del Club d’Escacs Mollet.

 

 

ESCOLA D’ESCACS JAQUEMEMORY/CLUB ESCACS MOLLET

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies