Campions de la Copa Catalana 2024.


Diumenge 21 d’abril es va disputar la final de la Copa Catalana 2024 al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona en les diverses categories existents.

A la màxima categoria, Divisió d’honor i Primera Divisió, els deu millors equips de Catalunya, classificats a les fases prèvies, aspiraven al títol de campió. El Club d’Escacs Mollet, quart classificat a la fase de la província de Barcelona, alineava els mestres internacionals Pere Garriga, Sebastián Iermito, Josep Anton Lacasa i Víctor Vehí. Quatre dels equips rivals, amb Grans Mestres a les seves files, no ho anaven a posar fàcil, especialment Barberà i Colon Sabadell, dos dels clars favorits (que, lògicament, van quedar segon i tercer, respectivament).

El Club d’Escacs Mollet va ser l’únic equip invicte dels deu que lluitaven pel títol, guanyant sis encontres i empatant tres, aconseguint un total de 24,5 punts dels 36 en joc (nou rondes a quatre taulers per equip). El segon classificat, el Barberà, va acabar mig punt per sota i, fins a la darrera ronda, on es va produir el decisiu Mollet-Barberà, amb un igualadíssim 2-2, no es va saber qui era el campió de la Copa Catalana.

Tanquem la temporada amb aquest triomf, després del patiment a la Lliga Catalana on, finalment, per desena temporada consecutiva, hem jugat a la màxima categoría dels escacs catalans.

Classificació i resultats fent clic AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies