Sebastian Iermito, fitxatge per la lliga catalana 2024.


Nota en català y nota en castellano a continuación:

El Club d’Escacs Mollet incorporarà el jugador italià, d’origen argentí, Sebastián Iermito, actualment amb un ELO FIDE de 2509 punts, actualment al Valls C.E.

Hem demanat a Sebastián que es presenti davant dels socis i jugadors del Club d’Escacs Mollet:

“Vaig començar a jugar als escacs a l’edat de 5 anys, soc jugador professional, entrenador i un dels 10 millors jugadors d’Itàlia.

Com a jugador vaig ser 5 vegades campió argentí, 2 vegades campió panamericà i una vegada campió sud-americà. Vaig disputar 3 mundials representant a l’Argentina, quedant setè en un d’ells. Posseeixo el títol de Mestre Internacional i una norma de Gran Mestre.

Com a entrenador posseeixo el títol de FIDE Trainer (màxim títol que atorga la Federació Internacional a nivell entrenador). Fa 10 anys que vaig començar a transmetre els meus coneixements d’escacs, aconseguint el màxim rendiment dels meus alumnes, amb resultats notables.

En el 2017 vaig ser capità i entrenador de la delegació Argentina en el mundial disputat a l’Uruguai mentre que en 2022 vaig ser capità i entrenador de l’equip olímpic femení argentí en l’Olimpíada de Chennai.
Actualment treballo amb infants i adults de diferents edats i nivells, a més de formar part del grup d’entrenadors de la Federació Argentina d’Escacs, on entreno a algunes de les majors promeses del país.”

Desitgem els majors èxits esportius a Sebastián i que es trobi a gust i integrat al club.

_________________________________________________________________________

El Club d’Escacs Mollet incorporará al jugador italiano de origen argentino, Sebastián Iermito, actualmente con un ELO FIDE de 2509 puntos, actualmente en el Valls C.E.

Hemos pedido a Sebastián que se presente a los socios y jugadores del Club d’Escacs Mollet:

 

“Empecé a jugar al ajedrez a los 5 años, soy jugador profesional, entrenador y uno de los 10 mejores jugadores de Italia.

Como jugador fui 5 veces campeón argentino, 2 veces campeón panamericano y una vez campeón sudamericano. Disputé 3 mundiales representando a Argentina, quedando séptimo en uno de ellos. Poseo el título de Maestro Internacional y una norma de Gran Maestro.

Como entrenador poseo el título de FIDE Trainer (máximo título que otorga la Federación Internacional a nivel entrenador). Hace 10 años que comencé a transmitir mis conocimientos de ajedrez, logrando el máximo rendimiento de mis alumnos, con resultados notables.

En el 2017 fui capitán y entrenador de la delegación Argentina en el mundial disputado en Uruguay mientras que en 2022 fui capitán y entrenador del equipo olímpico femenino argentino en la Olimpíada de Chennai.

Actualmente trabajo con niños y adultos de distintas edades y niveles, además de formar parte del grupo de entrenadores de la Federación Argentina de Ajedrez, donde entreno a algunas de las mayores promesas del país.”

Deseamos los mayores éxitos deportivos a Sebastián, y que se encuentre a gusto e integrado en el club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies