Reginald Martyr fitxa pel club: del Carib a Mollet.


De vegades, les casualitats et porten per camins insospitats.

Fa uns anys, en Martí González Comas, un bon amic, i exjugador del Club d’Escacs Santa Perpètua, i que té vinculació amb alguns dels jugadors del nostre club com Antoni Pous, Antoni Reyes i jo mateix, va marxar a viure al Carib, a Santa Lucía. Hem mantingut recentment contacte amb ell i, com sabeu, va liderar la celebració del matx Santa Lucía – Mollet per internet fa uns mesos.

Recentment, em va comentar que un jove escaquista de la’illa, residia a Barcelona i que es volia federar i, probablement, jugar amb nosaltres quan la competició torni.

Després d’un parell de converses amb aquest encantador jove del Carib, estudiant a Catalunya i que vol residir en el futur aquí, l’hem incorporat al Club, on ja ha abonat la seva quota de soci i l’import de la llicència federativa per ser un dels nostres.

Us deixo les paraules que Reginald Martyr ha escrit per nosaltres.

Benvingut al Club!

 

“Soy un ajedrecista de Santa Lucía, una isla bellísima ubicada en el mar Caribe. Tengo un ELO de 2193 y mi plan es conseguir el título de gran maestro. En mi primer torneo clásico en 2017 (Trinidad & Tobago Chess Open), derroté al maestro internacional y número 1 en el ranking entre las islas angloparlantes del caribe, Orlando Husbands de Barbados (ELO 2338). Desde entonces, he jugado en un par de torneos, notablemente el Abierto Internacional de la Raza Universidad de Medellin de 2018 donde derroté al maestro internacional colombiano Henry Panesso (ELO 2395).

Después de aparcar mi vida como ajedrecista durante dos años para estudiar aquí en Barcelona, tengo muchísimas ganas de volver a jugar en torneos. Al Club Mollet, le doy las gracias por permitir que forme parte del club. Seguramente la oportunidad de jugar con ustedes me ayudarán a crecer como ajedrecista y lograr mis objetivos.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies