Mario Parra torna al club


Comencem l’any amb una bona notícia. Sempre s’ha de celebrar que un jugador català, amb una llarga trajectòria als escacs catalans, investigador dels escacs, expresident d’un club com la Paretana d’escacs i membre del primer equip del Mollet fa uns anys, torni a casa.

El celoní Mario Parra Dolz jugarà amb nosaltres aquesta temporada i és una bona notícia per començar l’any, unida a la continuïtat de la majoria de jugadors que han disputat la temporada passada on ens vam proclamar co-campions de Catalunya de la màxima categoria, la Divisió d’Honor.

Esperem que la pandèmia permeti a Mario Parra debutar amb els seus companys d’equip i integrar-se a un equip que afronta la seva setena temporada consecutiva al màxim nivell competitiu, amb el balanç de dos títols, un sots campionat i un quart lloc, lluitant sempre pels llocs destacats a la competició.

En un any marcat per la situació sanitària i social, el club vol marcar un compàs d’espera per afrontar la lliga 2022 amb la màxima força competitiva possible, un cop es pugui jugar a escacs d’una manera més relaxada i segura.

Benvingut, Mario.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies