Memorial Ezequiel Martín on line


Dissabte 7 de novembre a les 17 hores, vam celebrar un torneig de ràpides a tres minuts amb dos segons d’increment, batejat com “Ezequiel Martín on line“, ja que no hem pogut celebrar aquest estiu la tretzena edició del torneig presencial d’escacs actius.

Com és habitual en els torneigs on line que celebrem al Club, vam triar la plataforma Lichess per disputar-ho i, malgrat que no vam comunicar-ho amb massa antelació, fins a 61 jugadors van disputar el torneig.

Després de 9 rondes, el campió va ser el mestre català Juan Antonio Villar Reymundo del Club d’Escacs Platja d’Aro, seguit pel jugador sub-16 del Montornés, Izán Ramírez Cortés i, en tercer lloc, del jugador sub-20 de l’Ateneu Colón Martí González.

Agrair a tots els participants la seva participació i desitjar que molt aviat es pugui disputar un torneig presencial com a tots ens agrada.

Enllaç al torneig a Lichess fent click AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies