Pau Mulet, campió de les comarcals sub8.


Per als joves escaquistes de sub8, aquest cap de setmana ha acabat la fase prèvia del campionat de Catalunya per edats 2020 del Vallès oriental, Osona i Maresme.

Pau Mulet, del Club d’Escacs Mollet, ha donat la sorpresa en proclamar-se campió de la categoria sub8. Començava en 17à posició del ranquing inicial, i després de fer taules a la primera ronda ha acabat guanyant la resta. 

Javier Martínez s’ho ha passat molt bé a la seva participació i, tot i no jugar totes les rondes, ha agafat experiència per properes competicions.

A la resta d’escaquistes encara els hi falta una ronda que tindrà lloc el proper 29 de febrer a Caldes de Montbui. Cal destacar la 2à posició del Michael Lambert, també del Club d’Escacs Mollet, en la categoria de sub14, que podria proclamar-se campió al estar a mig punt del 1er classificat.

Resultat i classificacions fent click AQUÍ

1 Comments

  • Paul (#)
    Febrer 17th, 2020

    Que grande Pau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies