Classes-conferències magistrals a càrrec del GM Ríos.


El propers dissabtes 29 de febrer i 7 de març, de 10,30 a 13,30 hores del matí, tindran lloc dues classes-conferències a càrrec del Gran Mestre Cristhian Ríos, jugador del Club d’Escacs Mollet.

El mestre, en unes classes molt dinàmiques i obertes, intentarà transmetre part del seu gran coneixement als socis. Les classes son obertes i gratuites, per tots els socis peró cal remarcar que, pel bon funcionament de les mateixes, el nivell aconsellable és a partir de 1900 d’ELO català en amunt, encara que tothom pot assistir, encara que el nivell potser el trobareu una mica alt. En qualsevol cas, si s’assisteix, es pot aprendre sense cap mena de dubte.

Si us plau, envieu un correu a info@escacsmollet.com per tal de confirmar la vostra presència. La classe del 7 de març, pendent dels quarts de finals de la lliga de Divisió d’Honor, en el sentit de si ens toca a casa o fora, i depenent d’on en el cas de fora.

El temari previst pel gran mestre Ríos és:

  1. 29 de febrer: Evolució-Revolució-Evolució.
  2. 7 de març: Les 3 preguntes sobre el joc posicional i estratègic.

Les classes començaran puntualment i no es permetrà l’entrada un cop començades per respecte al professor, i als assistents. Per això hem posat les 10,30 hores per facilitat a tothom l’arribada amb temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies