Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edats.


El 7 de desembre s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edats. XVII Festival d’escacs Memorial David Garcia Ilundain.

Aquest any s’ha disputat a El Vendrell i hi han participat 3 jugadors del Club d’Escacs Mollet. En categoria sub 10, James Lambert ha acabat en 6a posició amb 6 de 8 punts. El Joel Fàbrega en 9a posició amb 5 de 8. En l’última ronda no van tenir gaire sort en els emparellaments i els va tocar jugar l’un contra l’altre.
En categoria sub 12, Michael Lambert ha acabat en 17a posició amb 5 punts.

Resultats i classificació fent click en aquest enllaç: http://chess-results.com/tnr490976.aspx?lan=2&art=4&turdet=YES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies