Pere Garriga, campió del Memorial Obert David Garcia Ilundain 2019


El 6 de desembre de 2019 s’ha disputat al local social de la Federació Catalana d’Escacs, el Memorial Obert David Garcia Ilundain, amb un total de 57 participants.

El primer classificat amb 7 punts de 8 rondes, sense perdre cap partida, ha estat el nostre jugador, el Mestre Internacional, Pere Garriga. La segona posició ha estat per al Mestre de la FIDE, Vicenç Esplugas, del club Valls amb 6,5 punts i en tercera posició, el Mestre Internacional, Arturo Vidarte (Edami), amb 6 punts.  El millor sub-14 ha estat Victor Moreno (Tres Peons) i el millor veterà Ramon Gonell (Olesa).

El Torneig Memorial David Garcia Ilundain és el campionat oficiós de Catalunya d’escacs ràpids (partides a 15 minuts mes increment de 5 segons per jugada realitzada), ja que l’organitza la Federació Catalana d’Escacs i és obert a tots els jugadors catalans amb llicència federativa.

http://chess-results.com/tnr490771.aspx?lan=2&art=4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies