Victòria del Mollet “A”, “B” i C” i Sub-12 i derrota del “D”.


El cap de setmana ha estat marcat per la jornada disputada al C.C. La República.

Dissabte, victòria d’un Mollet “A” amb moltes baixes per l’absència de Pere Garriga, Daniele Vocaturo i Leandro Krysa a Gibraltar i Ricard Morros i Mariano Mayans per motius personals, rebia el Tres Peons. Un matx complicat, a priori, i amb molt respecte, doncs ens visitava un equip compacte i que ens podia donar un ensurt. A les alineacions, al marge de les nostres baixes, també la baixa de Ballester, número 3 a la primera ronda que no esperàvem.

Un 6,5 a 3,5 final que no és just amb l’emoció i patiment que vam viure i que no augurava un resultat tan clar a mitja tarda. La setmana que ve, ens desplacem a Barcelona per jugar contra el Peona i Peó, un altre equip jove i compacte de la Divisió d’honor.

El Mollet “B” ha obtingut una còmoda victòria per 7,5 a 2,5 contra el Congrés “B” que ens permet inaugurar el marcador a la lliga, després de la derrota per la mínima a la primera jornada.

El Mollet “C”, per la seva banda, ha aconseguit un contundent 3-1 contra el Vilassar “B”, i ja suma 2 victòries a la lliga per intentar l’ascens a segona provincial, després de perdre la categoria l’any passat.

El Mollet “D” ha perdut de manera clara amb el Granollers-Canovelles “C” per 0,5-3,5 després d’haver començat la lliga molt bé la setmana passada. No passa res. La setmana vinent, a intentar-ho de nou.

Els petits del Mollet Sub-12 han obtingut un valuós empat i han agafat moral de cara a propers compromisos.

Més informació a les cròniques a l’apartat de la Lliga.

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies