Javi Amores guanya el II Memorial Alsina de ràpides.


No hi ha Nadal sense menjar torrons, beure cava, cantar nadales, posar el pessebre i, des de fa uns anys, Cristina Pedroche i jugar a Parets el Memorial Alsina.

Primer com actiu i, en les darreres edicions, reconvertit en torneig de blitz, aquest cop per acomiadar l’any.

Fins a 79 jugadors es van desplaçar fins a Parets del Vallès per gaudir d’un (bon) matí d’escacs, amb el bon ambient que caracteritza tot el que organitza la Paretana d’escacs. Un torneig ben organitzat, amb una organització que escolta als participants i que pren nota de les suggerències que alguns els hi fan. Amb caldo Aneto calentet, begudes durant el torneig i esmorzar durant el descans, no es pot demanar molt més.

A la part esportiva, un bon nivell a les partides blitz a 3 minuts, amb increment de 2 segons que tant ens agraden a alguns, especialment als que gaudim del ritme frenètic que representa una partida així.

Per part del Club d’Escacs Mollet, el jugador del primer equip, el mestre català Javi Amores, la jugadora del “B” Teresa Muñoz i Ramón Caro, van participar amb bons resultats, especialment Amores que va guanyar el torneig amb 7,5/9 empatat amb el segon classificat, en Xavi Martínez Pla del Tres Peons.

Tere, amb 6 punts de 9, va quedar en catorzena posició, millorant el seu rànquing inicial (26) i guanyant dos mestres catalans. Ramón, va fer uns molt bons 5,5 de 9 i va guanyar el tram fins a 2000 d’ELO català.

En resum, un gran torneig per acabar l’any de la millor manera que sabem: jugant a escacs.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

parets 1 ramon amores 1

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies