Jornada rodona pels equips sènior del Club d’Escacs Mollet.


Jornada rodona pels equips sènior del Club d’Escacs Mollet.

A la Divisió d’honor, màxima categoria dels escacs catalans, contundent victòria a domicili contra el Peona i Peó per 2 a 8, amb 4 empats (mig punt per partida) i 6 victòries, en el debut del nou gran mestre Leandro Krysa amb l’equip. La setmana vinent, complicat desplaçament a Lleida, amb l’objectiu de continuar sumant punts. La lliga continua.

Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

El Mollet “B”, a categoria preferent, va tenir el matx coll avall contra l’Aragonès, un dels rivals més forts de la categoria, però va acabar empatant a 5. Bon resultat, amb regust amarg per deixar escapar la victòria. Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

Per la seva part, el Mollet “C” va superar amb nota la seva visita al barri del Raval, guanyant a l’Agustí “C” per 1-3 i consolidant el lideratge al seu grup de tercera provincial.
Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

I per arrodonir la jornada, el Mollet “D” va guanyar en el seu curt desplaçament a Parets, guanyant també per 1-3 a la Paretana “C”. Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

El Mollet Sub-12 de Preferent va caure de manera inapelable contra el Badia per 4-0. Els nostres no van tenir el seu millor dia. Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

IMG_0380 IMG_0382 IMG_0384IMG_0387

IMG_0385 IMG_0386

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies