Leandro Krysa, tercer reforç per la lliga 2017.


El Club d’escacs Mollet confirma que el jove mestre internacional argentí, Leandro Krysa, jugarà amb nosaltres.

Krysa, que acaba de fer fa pocs dies els 24 anys, i ELO FIDE actual de 2494, és el tercer reforç del Club d’Escacs Mollet per 2017, i actual número 10 a la llista FIDE actual de l’Argentina,

Leandro, jugarà la Lliga Catalana de Divisió d’Honor amb nosaltres, actuals campions de la Divisió d’Honor dels escacs catalans. Amb aquest nou fitxatge, el Club d’Escacs Mollet continua amb la seva política de portar jugadors que no han jugat a la Lliga catalana, joves, i amb projecció, com ja va fer amb els GM Axel Bachmann, Daniele Vocaturo i Twan Burg i els MI Yago de Moura i Marco Codenotti, i recentment amb el GM Adrien Demuth i la WFM Camille de Séroux, primers reforços per la lliga 2017.

Nascut el 7 de novembre de 1992, va aprendre els moviments de les peces als 5 anys, li va ensenyar el seu avi Manfredo en el seu negoci de mobles. Leandro i el seu germà Ariel jugaven al futbol dins de la “mueblería” i un dia el seu avi els va portar uns escacs perquè es tranquil·litzessin una mica. A partir d’aquí, “Leo” va començar a practicar el joc ciència al Club Hebraica i a competir en Tornejos Escolars i en Campionats Argentins Infantils. Va ser Campió Argentí per primera vegada en Sub-16 (2008) i després va ser bicampió en Sub-20 (2011 i 2012). Va obtenir el títol de Mestre Internacional l’any 2011 amb 18 anys, després de consagrar-se Campió Panamericà Juvenil. Actualment té una norma de Gran Mestre. Entre d’altres, va tenir com a professors a Yacov Schenkman, al MF Gustavo Àguila,  MI Miguel Andrés i el GM Sandro Mareco.

Palmarès:

Campió Argentí Sub 16 el 2008 i SUB 20 el 2011 i 2012
Campió Panamericaà SUB 20 l’any 2011 (A Conca, Equador)
Campió Sud-americà Sub 12 l’any 2004 (Batatais, Brasil) i Sub 16 l’any 2008 (Cochabamba, Bolívia).
Campió de l’Obert de Vila Ballester l’any 2011 (Open més antic d’Argentina)
Campió de l’Obert de Mar del Plata els anys 2013 i 2016
Subcampió de l’Obert de Sevilla 2015
Campió de la Lliga Nacional d’Escacs amb l’equip Obres AySA en 2013, 2015 i 2016.

_______________________________________________________________________________

Noticia en castellano:

El Club d’escacs Mollet confirma que el joven maestro internacional argentino, Leandro Krysa, jugará con nosotros.

Krysa, que acaba de cumplir hace pocos días los 24 años, y ELO FIDE actual de 2494, es el tercer refuerzo del Club d’escacs Mollet para el 2017, y actual número 10 en la lista FIDE actual de Argentina.

Leandro, jugará la Liga Catalana con nosotros, actuales campeones de la División de Honor del ajedrez catalán. Con este nuevo fichaje, el Club d’escacs Mollet continúa con su política de traer jugadores que no han jugado en la Liga catalana, jóvenes, y con proyección, como ya hizo con los GM Axel Bachmann, Daniele Vocaturo y Twan Burg y los MÍ Yago de Moura y Marco Codenotti, y recientemente con el GM Adrien Demuth y la WFM Camille de Séroux, primeros refuerzos de la liga 2017.

Krysa nacíó el 7 de noviembre de 1992. Aprendió los movimientos de las piezas a los 5 años, le enseñó su abuelo Manfredo en su negocio de muebles. Leandro y su hermano Ariel jugaban al fútbol dentro de la mueblería y un día su abuelo les trajo un ajedrez para que se tranquilizaran un poco. A partir de ahí, “Leo” comenzó a practicar el juego ciencia en el Club Hebraica y a competir en Torneos Escolares y en Campeonatos Argentinos Infantiles. Fue Campeón Argentino por primera vez en Sub-16 (2008) y luego fui Bicampeón en Sub-20 (2011 y 2012). Obtuvo el título de Maestro Internacional en el 2011 con 18 años, luego de consagrarse Campeón Panamericano Juvenil. Actualmente posee 2494 puntos de ELO y una norma de Gran Maestro. Representante del Club Obras AySA. Entre otros, tuvo como profesores a Yacov Schenkman, al MF Gustavo Águila, el MI Miguel Andrés y el GM Sandro Mareco. 

 
Palmarés:
 
Campeón Argentino Sub 16 en 2008 y SUB 20 en 2011 y 2012
Campeón Panamericano SUB 20 en 2011 (En Cuenca, Ecuador)
Campeón Sudamericano Sub 12 en 2004 (en Batatais, Brasil) y Sub 16 en 2008 (en Cochabamba, Bolivia).
Campeón del Abierto de Villa Ballester en 2011 (Open más antiguo de Argentina)
Campeón del Abierto de Mar del Plata en 2013 y 2016
Subcampeón del Abierto de Sevilla 2015
Campeón de la Liga Nacional de Ajedrez con el equipo Obras AySA en 2013, 2015 y 2016.
krysa-leandro

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies