Ens deixa Pere Sentís


Ens ha deixat un històric dels escacs molletans als 82 anys. En Pere Sentís, que es va incorporar als anys 50 al club quan era secció del Club Recreatiu Mollet a l’etapa del Tabaran, va ser un jugador destacat aquells anys.

Després de marxar a finals dels 70, va tornar a jugar amb el Club d’Escacs Mollet, fins la seva retirada.
Sovint el veiem encara a les simultànies que organitzem o a les jornades d’escacs al carrer.

El nostre condol a la familia i amics.

escacsmollet news

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies