Sots-campions de Catalunya de partides ràpides


En el marc de la Festa Catalana dels escacs, celebrada a Santa Pau (La Garrotxa), el Club d’Escacs Mollet ha quedat segon classificat de Catalunya de partides ràpides (3 minuts per jugador amb 2 segons d’increment per jugada), per darrera de la Societat Coral Colón de Sabadell.

Amb 27 punts de 36 possibles, contra 30,5 dels campions és un bon balanç per l’equip format per Axel Bachmann, Pere Garriga, Cristian Fernández i Javi Amores que van lluitar durant totes i cada una de les 9 partides.

El Mollet A2 format per Esteban Montilla, Ricard Morros, Guillem García i Teresa Muñoz ha tingut una bona actuació amb 21 punts i amb alguna victòria de prestigi de l’equip, o dels jugadors, com Esteban que va guanyar al GM Daniel Alsina.

El Mollet B format per Kirian Vicente, Ramón Caro, Jonathan Luque i José Gauto ha tingut una molt bona actuació, quedant subcampió de Catalunya de categoria preferent i a només un punt del Mollet A2.
En l’aspecte organitzatiu, un retard de més de mitja hora en el començament i una certa falta de ritme en el desenvolupament de les rondes, va fer que fins passades les 14 hores no acabés el campionat i l’inici del dinar es va endarrerir molt.

La sala de joc correcta, pot ser un pèl justa d’espai a diferència del Pavelló de Calaf.

En definitiva una bona jornada d’escacs, amb bon ambient i amb ganes de repetir l’any vinent.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

 

 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies