Campionat de Catalunya d’edats per equips


Del 10 al 12 d’octubre de 2015 s’ha celebrat el Campionat de Catalunya d’edats per equips. Enguany, el Club d’Escacs Mollet ha participat amb un equip sub10 i una entusiasta expedició de mares i pares liderada pel delegat Marçal Abadía i el mestre català del club, com entrenador, Cristian Fernández.

Al marge dels resultats esportius, un magnífic ambient ha regnat a l’expedició que s’ho ha passat d’allò més bé.

Esportivament, amb un inici molt bo, els nervis i la manca d’experiència en aquest tipus de competició, ha fet que, al final, el 12è lloc sembli poca cosa amb el que es podia haver aconseguit, i no és així. Els nens han lluitat, han donat la cara i han demostrat que poden donar molt de si.

L’equip, format per Àlex Martínez, Joan Gómez, Joan Sol i Marc Belmar, ha tingut una magnífica actitud positiva durant la competició i torna amb bon sabor de boca. Potser havent guanyat la darrera contra el Llinars, la cosa haguera estat més rodona, però tot arribarà.

Especial menció a les mamis, els papis, Marçal i Cristian que han conformat una expedició de la qual ens sentim prou orgullosos.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

IMG_9461 IMG_9459 IMG_9458 IMG_9457 IMG_9456 IMG_9455 IMG_9454 IMG_9453 IMG_9452 IMG_9451

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies