Ja som equip de Divisió d’honor.


Guanyant al segon classificat, el Sant Martí, per 3,5 a 6,5 l’equip molletà ha fet història, pujant a la màxima categoria dels escacs.

Aquí tenim l’equip format per Mariano Mayans, Javi Amores, Pere Garriga, Ricard Morros, Cristian Fernández, Jordi Bals, Guillem Garcia, Paco Fernández, Eugeni Romero i Josep Maria Ramon, acompanyats del president del club, Ramón Caro.

Una menció per Gerardo Gaona, Javier Morais i Enrique Gallardo que han contribuit amb el seu joc en moltes de les rondes passades i que, tambè, son partíceps d’aquest éxit.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies