Pere Garriga guanya el seu segon Memorial Ezequiel Martin.


El Mestre Internacional Pere Garriga i Cazorla va guanyar el seu segon torneig internacional d’escacs ràpids disputat al Pavelló de la Riera Seca a causa de les eleccions europees, i que ens va privar del marc habitual del Mercat Vell.

El torneig va comptar amb una elevada participació (117 jugadors), de totes les edats i procedències, i va ser una nova festa dels escacs a Mollet.

Vam poder comptar amb la participació de quatre interns del centre de Quatre Camins, acompanyats de personal del centre i del professor que tenen, el Mestre Internacional Alfonso Jerez, que van gaudir d’una jornada molt especial per ells. El Club d’Escacs Mollet els va convidar a jugar gratuïtament com petit gest de suport al seu esbarjo i la seva futura reinserció.

Una jornada que va ser plàcida i sense cap problema, gràcies a la tasca arbitral de Valerio de la Cruz i Ana Bonals i que va finalitzar amb la cloenda presidida per Pepo Viñas, president de la Federació Catalana d’Escacs.

A falta d’una ronda, 11 jugadors podien, matemàticament, guanyar el torneig si s’hagués produït un empat a 7 punts.
Finalment, tres jugadors van empatar a 7,5 i Pere Garriga va guanyar per millor desempat.

Resultats i classificacions fent clic AQUÍ

Fotos de l’esdeveniment fent clic AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies