IV Obert actiu de Ripollet


Fins a 86 jugadors es van desplaçar a Ripollet per participar en aquest interessant Open limitat a 2399 punts d’ELO FCDE que, com es habitual en aquesta limitació, permet espectacle als primers taulells entre els favorits i els que intenten complicar la vida als “bons”, i que tothom pugui competir de manera equilibrada.

Molt bona organització, que millora respecte a l’any anterior, on ja va ser bona. Puntualitat anglesa (a l’igual que a Sant Martí la darrera setmana) que deixa en evidència el meu escrit a Ajedrez ND i m’en alegro. Arbitratge impecable, tot i que no es van produïr incidents destacables, segurament perque tampoc hi havia jugadors dels que provoquen certa polèmica entre els participants.

A la vessant esportiva, impressionant Cristian Fernández que repeteix títol per segon any consecutiu i guanya el torneig a un punt del segon classificat, Juan David López Perdomo del Peona i Peó, que va empatar a 7 punts amb Javi Amores, Xavi Bosque i Felipe Porras. Cristian ha fet dos grans torneigs consecutius, a Sant Martí i Ripollet i encara la tardor molt en forma. Javi Amores va tornar a ensopegar amb el mateix rival, a la ronda 6, que li havia tret el podi a Sant Martí, el MC Felipe Porras. Tot i així, Amores va signar un gran torneig i va quedar tercer, per davant de Bosque i Porras.

David Muñoz va aconseguir 5 punts, perdent al matí només amb el campió, Cristian, i anant a dinar amb 4 de 5 possibles. Pero, una mala tarda, amb només 1 punt de 4, el va deixar 30 de la general, partint 15 del ranking. No es un mal resultat pero, potser, amb una mica més de sort en un parell de partides hagues estat més a dalt.

Ramón Caro i Justo Amores van aconseguir els mateixos punts, pero per camins diferents. Ramón Caro, el “rei” dels emparellaments amb rivals més forts, va acabar amb 4,5 punts, guanyant un rival amb 2135 i fent taules amb un MC de 2189, ja que 6 dels rivals passaven dels 2000. Finalitzà 38 del ranking, partint del lloc 42. Justo Amores, que no es massa amant dels ritmes ràpids, va jugar bé pero, segons ell mateix, va perdonar massa i, en alguna partida, tot, per finalitzar 51, partint el 35 del ranking.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies