Festa catalana dels escacs


Diumenge 29 de setembre es va cel.lebrar a Sant Adrià la Festa Catalana dels escacs, amb el campionat de Catalunya de partides ràpides per equips, al ritme de 3 minuts per jugador, amb 2 segons d’increment per jugada.

Per part del nostre club, vàrem participar amb el Mollet A format pels Mestres Catalans Mariano Mayans, Ricard Morros, Javi Amores i Cristian Fernández i amb el Mollet B amb Marc Navarro, Ramón Caro, Kirian Vicente i Joan Caro, amb el jove Arnau Bosque que va jugar una ronda, ja que anava amb el seu pare, el MF Xavi Bosque del Barberà.

Impressionant inici del Mollet A, arribant a jugar a la taula 1 a les rondes 4 i 5, jugant contra Barcelona-UGA (i guanyant per 3 a 1) i perdent contra el Montcada, de Divisió d’honor i campió absolut, per 0,5 a 3,5. A la ronda 3, després de guanyar per 0-4 a l’Olesa A2 i 4-0 al Balsareny-Sallent, van guanyar al Sant Andreu A per 0,5 a 3,5 i anaven amb 11,5 de 12 punts possibles. La victòria contra el Barcelona-UGA de Divisió d’honor els va situar segons absoluts amb 14,5 de 16, només per darrera del Montcada amb 15 de 16.

Després, a la ronda 6 victòria contra el Cerdanyola B per 1-3, i derrota contra el Tres Peons A per 1,5 a 2,5 a la ronda 7. A la ronda 8 derrota contra el Sabadell A, vigent campió de Catalunya de Divisió d’honor per 2,5 a 1,5 i dolorosa derrota a la ronda final per un inapel.lable 0-4 contra el Sant Boi A que els va deixar 15 de la general, partint del 9 del ranking.

El Mollet B, que tenía de B el nom, ja que els jugadors que van anar eren titulars de C i D, va començar perdent amb un dels equips més forts de Primera Divisió, el Sant Boi A per 0-4 i per 3 a 1 contra l’Aragonés, un equip de veterans pero que no baixen la guàrdia. A les rondes 3 i 4 empats a 2 contra Badalona B i Sant Adrià B i, per fí, victòria inapel.lable per 4-0 al Sant Andreu D a la ronda 5. A les rondes 6 i 7 van derrotar als primers equips gironins del Santa Eugènia i Gerunda per 1-3 i 2,5 a 1,5 amb victòria de Joan Caro (que no s’entrena gens pero va jugar molt bé) contra un rival de quasi 2100. Pero les derrotes per 4-0 contra Sant Andreu B a la ronda 8 i 1-3 contra el Llinars B, els van deixar a la posició 58 de la general, partint del lloc 51.

Una jornada divertida, amena i molt ben organitzada d’escacs, seguida del dinar de germanor i entrega de premis del Circuit català i el Campionat de Catalunya per equips.

Vegeu el magnífic video realitzat durant l’esdeveniment AQUÍ

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies