IV Obert actiu Sant Martí


El passat 14 de setembe es va disputar el IV Obert actiu de Sant Martí, amb limitació d’ELO català fins 2350.

Un torneig magníficament organitzat pels companys del Sant Martí, un club que es un prodigi en organització d’un gran nombre de torneigs, i molt variats, des de el consolidat Open Internacional dins del Circuit Català, fins actius, circuits de ràpides, social i molt mes.

En aquesta edició, 73 jugadors van lluitar durant 9 rondes d’un torneig que va començar amb una puntualitat impecable, amb arbitratge modèlic i amb retransmissió dels 4 primers taulers.

El guanyador va ser el MF Ramón Chalmeta, en un torneig on va empatar a 7 punts amb 4 jugadors més: Cristian Fernández, company nostre i subcampió, Oscar Ruiz Mata, tercer, Felipe Porras Mateo, quart i Joan Martorell Aguado, cinqué.
Gran actuació del nostre jove jugador que va estar entre els 5 destacats del torneig.

Amb 6 punts, al perdre la darrera amb Porras, Javi Amores va signar un torneig molt bó, amb 6 punts, quedant en novena posició, com millor jugador dels de 6 punts.

Ramón Caro va aconseguir 4,5 punts, amb bon nivell de joc, pero escasa concentració regalant una partida amb qualitat de més, i un altra amb torre neta, totes dues contra rivals superiors. I, per rematar-ho, a la ronda 9 contra un fort jugador de 2205, amb torre i peó de més, ofegat provocat per la picaresca del rival regalant la seva torre.

Resultats i classificació AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies