Oriol González guanya el Sots-16 empatat amb Dilan Pérez.


Diumenge 26 de maig, en paral.lel al VIè Memorial Internacional Ezequiel Martín es va disputar un torneig idèntic en ritme de joc (15 minuts amb 5 segons d’increment per jugada realitzada) per nens i nenes fins a 16 anys i limitat a ELO català de 1850 punts. Un torneig força disputat i amb 7 jugadors de fora de Mollet. Precisament, el jugador del Cerdanyola Mataró, Oriol González Salguillo que portava 7,5 punts de 8 a la darrera ronda, havent empatat amb el nostre jugador, Dilan Pérez Paredes, que també portava 7,5, va ser el campió. Curiós, pero tots dos van perdre la darrera partida i, per desempat, Oriol va ser primer i Dilan segon, amb els mateixos punts. Tercer va ser Sergi Baillés que, curiosament, i per lògica, només va perdre amb Oriol i Dilan, signant els 7 punts que li van donar el bronze.

Berta Fernández va ser la millor femenina i Angel Tomás, el millor local

Classificació i resultats AQUÍ

Galería de fotos complerta de l’Open Internacional i sots-16 AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies