Josep Monràs, alcalde de Mollet, soci d’honor.


En el transcurs de l’Open Internacional VI Memorial Ezequiel Martín, la junta directiva del Club d’Escacs Mollet, en  representació de l’Assemblea de socis del club, que va aprovar el 6 d’abril d’enguany el seu nomenament, Josep Monràs i Galindo va rebre una placa conmemorativa del seu nomenament com soci d’honor de l’entitat i en reconeixement al seu suport institucional i personal al Club.

Li va lliurar la placa, juntament amb el segon llibre que ha publicat recentment, l’ex-president Francesc Fernández, juntament amb el vicepresident primer Ramón Caro.
Monràs va pronunciar unes breus paraules d’agraïment, i el torneig va continuar amb tota l’intensitat.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies