El GM Aimen Rizouk guanya el IV Memorial Ezequiel Martín


Diumenge 26 de maig es va disputar una nova edició, i van sis, del Memorial Internacional Ezequiel Martín d’escacs actius, en el marc del Mercat Vell de Mollet del Vallès.

Any rera any anem intentant millorar i perfeccionar el que creiem que s’ha de millorar o canviar i mantenir el que funciona. El que està clar es que l’hora òptima per començar son les 10 hores del matí, el que permet arribar a tothom en transport públic en diumenge amb certa comoditat.

Aquesta edició ha estat la més nombrosa de les sis que portem, amb un total de 112 participants (88 al grup principal i 24 al Sots-16) el que representa una nova fita a intentar superar l’any vinent.

En el que fa referència als escacs, vàrem viure una de les edicions més disputades dels darrers anys i amb absoluta emoció. Algunes punxades dels favorits van fer que tot anés molt igualat i, fins a 6 jugadors es van posicionar amb 4,5 punts a la ronda 6, i 8 jugadors portaven 5 punts a la ronda 7, que liderava el MF Arián González amb 5,5. La seva derrota contra Peralta i altres resultats, vàren fer que 4 jugadors tenien 6,5 punts a la darrera ronda i tot podía succeïr. Efectivament, Aimen Rizouk i Orelvis Pérez, flamant campió de Catalunya absolut, no van fallar, i les taules dels altres 2 rivals, Muñoz contra Peralta, van fer que, conjuntament amb la victòria final d’Arian González, el podi quedés de la següent manera:

Clas. Nombre Federació Punts
1 GM Rizouk Aimen ALG 7,5
2 GM Perez Mitjans Orelvis ESP 7,5
3 FM Gonzalez Perez Arian CUB 7
4 GM Munoz Pantoja Miguel ESP 7
5 GM Peralta Fernando ARG 7
6 IM Vehi Bach Victor Manuel ESP 7
7 IM Fluvia Poyatos Jordi ESP 6,5
8 GM Narciso Dublan Marc ESP 6,5

i fins a 88 jugadors.

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS:                   AQUÍ

Pel que fa a premis de tram i especials, una bona pluja pels jugadors del Mollet (vàren participar 15 jugadors al grup A).

Jordi Bals va quedar segon del seu tram (6 punts), Cristián Fernández campió del seu tram (6 punts), a l’igual que Ramón Caro del seu (5 punts). Pere Garriga, que va jugar 7 rondes i va guanyar 6 (venía de jugar a basket) va guanyar el millor local. Citarem Ezequiel Sánchez que, tot i no ser jugador del club, es pare dels petits Oriol i Guillem Sánchez Oliveras, i va guanyar el tram del que Bals va ser segon. A veure si es fa soci aviat…

Foto del guanyador, el GM argelí, Amen Rizouk i algunes fotos de la jornada. La galería de fotos completa (117 fotos) i cortesía de Pedro Becerra AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies