Activitats lúdiques per a infants.


El Club Escacs Mollet ha col·laborat per segon any amb l’Ajuntament de Mollet i amb alguns esplais de Mollet a les “Activitats lúdiques per a infants” que es celebren al Mercat Vell durant els dies 27, 28, 29 i 30 d’aquest mes.

El nostre club ha participat el primer dia durant tota la tarda de 16:00 a 19:30, amb un monitor que ha estat ensenyant el nostre esport als menuts, i ha fet partides amb rellotge que han enganxat a tothom.

Una bona tarda d’escacs on al final han participat uns 40 nens.

Des de la Junta, agraïr molt especialment a Marc Navarro la seva assistència, desinteressadament, sense percebre res a canvi, per  representar al Club d’Escacs Mollet en aquesta jornada.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies