Crònica 10è torneig de reis sots-14 Campanile


Crònica d’en Marçal Abadía.

Després d’un any de descans, el Club Escacs Barberà organitza un cop mes el popular torneig de reis a l’Hotel Campanile que aquest any arriba a la desena edició. El Club Escacs Mollet presenta un total de 13 jugadors.

El millor jugador classificat del Mollet és en Marc Valero Cànovas amb 5 punts de 6 possibles, cedint la victòria amb el campió del torneig i primer del ranking inicial, Daniel Garcia Ramos del Cerdanyola del Vallès. Això significa la cinquena classificació absoluta i 1r jugador sots-8. No obstant el quart classificat del torneig també és un jugador sots-8, en Sergi Prats Safont del Llinars .

Fins a 4 jugadors finalitzen amb 4.5 punts, a destacar principalment el paper del Joan Caro Garre que arriba a l’última ronda invicte amb 4 victòries (una d’elles amb el 2n del ranking inicial, l’Oriol Panadès) i unes taules amb el jugador sots-8 del Llinars, en Sergi Prats Safont. Finalment en Joan Caro Garre a l’última ronda s’ha d’enfrontar amb el jugador Gerard Ayats Llobera que quan semblava que la partida podia ser taules, el canvi d’alfils no beneficia en el nostre jugador i acaba cedint.

En Pol Becerra Mumbrú comença amb 3 punts de 3 possibles, guanyant a la Sara De Las Heras Aixandri del Llinars, però en les dues rondes següents on també s’enfronta amb a jugadors del Llinars, en Sergi Prats Safont i Pau Martín Pérez obté unes taules i una derrota respectivament. Acaba el torneig amb victòria.

En Àlex Valero Cànovas amb un torneig satisfactori, només coneix la derrota davant la jugadora del Peona i Peó Daniela Velasco Rebezon després d’un mal canvi en descoberta que permet a la Daniela quedar-se amb peó que acaba coronant.

Na Berta Fernández Becerra és l’últim jugador del Club Escacs Mollet amb 4.5 punts que també cedeix els punts davant del rival de la comarca, el Club Escacs Llinars.

També 4 jugadors finalitzen amb 4 punts, el primer d’ells és en Carlos Balaguer Moreno que malauradament coneix la derrota davant el jugador local en Àlex Valero Cànovas i el jugador sots-8 del Llinars, en Sergi Prats Safont.

Na Sara Fernández Becerra només cedeix la victòria davant de dos jugadors del club, en Pol Becerra Mumbrú i el Marc Valero Cànovas, mentre que si que guanya la partida davant el Pau Salinas Garcia, és a dir, arriba a jugar la meitat de rondes amb jugadors del Club Escacs Mollet.

En Sergi Baillès Fernández és un tot un cavaller i les dues partides les perd contra jugadores. Bromes a part, la primera derrota és davant a la potent jugadora Daniela Velasco Rebezon i amb una de les bessones del nostre president, la Berta Fernández Becerra. Davant la tercera noia amb la que s’enfronta, en Sergi ja s’imposa.

L’Àlex Mendoza Navarro, l’últim jugador del Mollet amb 4 punts té les dues derrotes consecutives en les rondes 2 i3, però després del descans del berenar ja no en perdona cap més.

L’Oriol Garcia Gil és l’únic jugador del Mollet amb 3.5 punts on en algunes partides, començant amb 10 minuts de rellotge acaba amb 12 minuts ja que hi havia 5 segons d’increment.

Els altres tres jugadors finalitzen amb 3 punts, en Pau Salinas Garcia comença molt fort guanyant les dues primeres partides, però després només es capaç de guanyar-ne una més. L’Anna Becerra Mumbrú té el privilegi de ser el primer rival del jugador del primer del ranking i campió final del torneig. Per últim, l’Arnau Bosque Gómez continua amb el seu alt ritme de joc.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies