Memorial García-Ilundáin


Un any mes s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats Memorial David Garcia Ilundain en categories dividides per edats.

Pobre participació del Club d’Escacs Mollet, amb només 4 participants.

A Sots-12 el simpàtic i valent Sergi Baillés va fer 3 de 4 inicials, amb la qual cosa es col.locava a la taula 5 a la cinquena ronda, contra el jove Guillem Porta, número 1 del ranking i que, a la seva edat, ja té una norma de Mestre Català.
Malauradament, també a la ronda 6 li va tocar el fort jugador Albert Castillo, dels primers del ranking, i va acabar amb, 3,5 de 8. Bona actuació que demostra la millora constant d’en Sergi que, a poc que consolidi el seu joc i la concentració, ens donarà moltes satisfaccions.

Classificació i resultats de Sots-12 AQUÍ

A Sots-14, el nostre vigent Campió de Catalunya, Pere Garriga va finalitzar segon. Crònica d’en Pere Garriga i Solé.

l dissabte passat, 15 de desembre, va tenir lloc el Campionat de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats Memorial David García Ilundain, cita clàssica d’abans de final d’any en la que participen un bon nombre de joves jugadors en les categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16 i sub-20 (aquesta darrera on van jugar conjuntament els jugadors sub-16 a sub-20). En la categoria Sub-14 hi va participar el jugador del nostre Club Pere Garriga Cazorla. Després d’un ensopegada en la primera ronda que va perdre, el nostre jugador només va cedir unes taules, guanyant totes les partides restants i proclamant-se Sots-Campió de la categoria. En la penúltima ronda va guanyar al que seria el Campió, Ferran Cervelló del Peona i Peó (que només perdria aquesta partida), i en la darrera es va enfrontar amb en Llàtzer Bru del Cerdanyola aconseguint una victòria molt treballada que li va donar el segon lloc de la classificació final.

Classificació i resultats de Sots-14 AQUÍ

A la dura categoría Sots-16-Sots-20 (es van jugar conjuntament), el 2 del ranking era per Cristian Fernández i el 7 per Javi Amores 2 dels nostres Mestres Catalans que no van tenir una actuació tan destacada com es podía esperar.

Cristian, con 5 puntos de 8 (2 tablas, 4 victorias y 2 derrotas) acabó en el puesto 14 y Javi, con 4,5 puntos, bajó hasta el 26 de la general (3 tablas, 3 victorias y 2 derrotas).
Discreta actuación de ambos, para lo que pueden y nos tienen acostumbrado.

Classificació i resultats de Sots-16-Sots-20 AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies