XXXVII Open Internacional d’Escacs “Ciutat de Badalona”


Jordi Bals, Pere Garriga, Joan Caro i Ramón Caro va prendre part a la 37 edició de l’Open Internacional Ciutat de Badalona on van prendre part 218 jugadors al torneig complert (alguns, bàsicament al grup A es van retirar a mig torneig). 100 jugadors al fort grup A i 118 al grup B.
Els propis Jordi Bals i Pere Garriga ens han fet arribar la seva crònica personal.

Per llegir les cròniques feu click AQUÍ

Classificació i resultats grup A AQUI

Classificació i resultats grup B AQUI

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies