Matx Catalunya-Xina


El passat dimarts 9 d’agost al matí es va celebrar un matx entre jugadors menors de 20 anys de Xina i Catalunya.
Per part del Club d’Escacs Mollet van ser convocats Pere Garriga, Joan Caro i Dilan Pérez.

Pere va jugar dos partides, aconseguint dues victòries. 100% d’efectivitat. Dilan va perdre la seva partida i Joan Caro la va guanyar, venjant a Dilan contra el mateix rival, ja que el duel era a doble volta i cada un va jugar una partida.

Convocatòria de la FCDE AQUI

Galeria fotogràfica AQUI

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies