Torneig d’Escacs de Festa Major


Diumenge 31 de juliol, al marge dels 2 Opens del Circuit Internacional Català, els amics de la Gran Penya de Vilanova, van organitzar un torneig de ràpides a 3 minuts amb 2 segons d’increment per jugada.

El nostre jugador, Arnau Navarro, aprofitant el seu estiueig per la zona, va apropar-se per jugar-hi contra rivals forts i experimentats en ràpides a 3 minuts, pero va ser valent.

73 jugadors, entre els quals destacava Arturo Vidarte com únic titulat, van disputar les 8 rondes.

El nostre company Arnau va fer 2,5 punts (el primer per incompareixença a la segona ronda) i, després, fent unes taules i guanxant un altra partida. Destacar que va jugar contra 2 rivals d’ELO superior a 2000.
Sens dubte, aquestes partides absolutament boges a 3 minuts permeten practicar i agafar ritme als nostres petits.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies