II Open Mollet Ciutat dels Escacs (crònica final).


El passat 18 de juny, al Mercat Vell de Mollet, va finalitzar la segona edició del Open Mollet Ciutat dels Escacs.

A nivell de participació i organitzatiu, va ser un rotund éxit, ja que vàrem cobrir totes les places disponibles per jugar, limitades a l’espai de joc a la seu del Club d’Escacs Mollet durant les 7 primeres rondes.

Al grup A, molt disputat i competit, les coses s’havien posat molt complicades pels nostres jugadors amb aspiracions, tot i que teníen opcions fins la darrera jornada. Ramón Caro, que havia liderat la prova a la jornada 6 i havia tingut la victòria final al seu abast guanyant Nicolàs García, jugava contra Enric Barba al taulell 2. Una victòria li donava el triomf final. Unes taules, el segon lloc absolut. Pero, al perdre, quedava rellegat a la cinquena posició. Antonio Castañeda, amb un torneig boníssim, el millor Open que ha disputat en la seva trajectòria, aprofitava un error infantil de Danilo Cornejo que es deixava dama, i aconseguia la segona posicio absoluta, només per darrera del campió, el jove jugador del Sant Andreu Nicolàs García que, com era previsible, va fer taules amb el seu company Sergi Liarte a la darrera partida.

La classificació final del grup A la podem trobar AQUÍ

Al grup B, el de les joves promeses, Pau Salinas es jugava el campionat contra Dilan Pérez. Unes taules li haguessin donat la victòria, pero Dilan va guanyar amb autoritat i Pau va quedar segon, per darrera del merescut campió, Jordi Arnau Montaña que, amb 6 punts de 6 partides jugades (va faltar 2 rondes) va guanyar el torneig.  Un triple empat a 5,5 punts entre Dilan Pérez, Arnau Navarro i Joan Caro, es va resoldre per desempat en aquest ordre, donant el tercer, quart i cinqué lloc als jugadors locals.

Helena Ruiz López, sisena classificada absoluta, va ser la millor femenina del torneig.

Enhorabona a tots els jugadors, tant locals com foranis, per la esportivitat i el magnífic ambient durant el torneig.

La classificació final del grup B la podem trobar AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies