XIX Open d’Escacs Ciutat de Montcada


Amb una breu, pero precisa crònica d’en Pere Garriga Solé, resumirem com ha anat l’Open pels nostres escaquistes pero com a fites destacades, la consecució de la tercera, y definitiva, norma de Mestre Català per Jordi Bals i el merescut i lluitat segon lloc d’en Pere Garriga Cazorla, només derrotat per l’intractable Aitor Ortiz que va fer 8 de 8 (no va jugar la primera ronda).

Aqui va la crònica d’en Garriga Sr.

“Del 25 de juny fins al 3 de juliol s’ha disputat, a nou rondes, el XIX Obert d’Escacs Ciutat de  Montcada que s’ha jugat en dos grups, el grup A (>2000 ELO FIDE) y el grup B (<2000 ELO FIDE) en l’espai Kursaal d’aquesta localitat. En aquest obert clàssic del poble veí hi han jugat 8 jugadors del nostre Club. En el Grup A hi ha participat el Cristian Fernández y el Jordi Bals y en el grup B en Javier Morais, Javier Amores, Justo Amores, Antonio Castañeda, Pere Garriga Cazorla y Kiriam Vicente.  Pel que fa als participants del fort Grup A, bons resultats del Cristian Fernández que ha fet 3.5 punts  i, sobre tot, d’en Jordi Bals que ha fet una destacada actuació amb 5 punts i ha aconseguit la seva tercera norma de Mestre Català (i també ha guanyat el seu tram d’ELO). En el grup B (amb una presència molt notable de jugadors joves ,molts d’ells sub-16, d’un total de 116 jugadors) també bona actuació dels nostres jugadors amb en Pere Garriga Cazorla segon de la general amb 7.5 punts, en Javier Morais segon del seu tram i vuitè de la general amb 6.5 punts, en Javier Amores amb 6 punts quatorzè de la general, l’Antonio Castañeda y el Kiriam Vicente amb 5 punts i en Justo Amores amb 3.5 punts (amb una partida menys).

En resum, un molt bon torneig atractiu des del punt de vista escaquístic, en un local molt adient, però que es va veure alterat pel tancament de la sala d’anàlisi motivat pel comportament incívic d’algunes poques persones, i amb una entrega de premis que possiblement podria ser més lluïda en futures edicions.  Un torneig que per proximitat i per característiques és molt idoni per participar-hi, a veure si més jugadors del Club s’animen a jugar-hi la propera edició.”

Resultats i classificació Grup A: AQUÍ

Resultats i classificació Grup B: AQUÍCategories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies