Campionat d’Escacs Aficionats CE Gerunda


L'Arnau Navarro, una de les nostres joves promeses, ha disputat avui dissabte 28 de novembre un torneig d’escacs a Girona, per a jugadors amb ELO inferior a 1800, organitzat pel Club d'Escacs Gerunda. Desprès d’obtenir 4 de 6 punts en joc, ha quedat com a 1er classificat Sots-18, encara que acaba de fer els 10 anys. Cal destacar que eren 51 jugadors, i d’aquests molts amb categoria sènior. Felicitats!! Esperem que continuïn els èxits.
entrega_premios.jpgcopa_sub-18.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies