Open SISTEMA MOLLET jornada única avaluada


Avui diumenge dia 29 de novembre de 2009 s’ha fet història. Per primera vegada a Catalunya s’ha disputat el torneig, homologat per la FCDE, i patentat pel club d’escacs Mollet, de la partida única avaluada. 

 

El que va començar com a una idea del nostre amic i secretari del CEM, en Joan Cifre, ha esdevingut una patent que d’ara en endavant portarà el nom de la nostra ciutat arreu. 

 

Aquesta primera edició ha aplegat a 20 jugadors que han disputat una partida avaluada per a ELO, una cosa impensable fins al moment ja que els Opens eren de 8 rondes com a mínim, el que no permetia disputar partides avaluades a aquells jugadors que no podien disposar de tant temps. 

 

Una vegada acabada la darrera partida s’ha procedit a l’entrega de premis de l’Open. 

 

Vegeu resultats de la partida única avaluada al link:http://www.chess-results.com/tnr24169.aspx?art=2&rd=1&lan=2&turdet=YES&flag=30&m=-1&wi=1000

jonada_unica_1.jpgjonada_unica_2.jpgjonada_unica_3.jpgjonada_unica_4.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies