III Obert d’Escacs Santa Eulàlia de Ronçana 2009


 Una nova edició de l’Open de Ronçana amb èxit de participació de jugadors i una nodrida representació d’escaquistes del nostre club, 19, que no són pocs. 

 

Al grup A javier Moráis s’ha consagrat. Ha empatat a la segona posició amb 7/9 i amb una solidesa que convida a somiar. Magnífic. El segon molletà ha estat un sorprenent Javier Amores amb 6 punts derrotant a un 2100 a la darrera ronda, a l’igual que el seu Pare Justo… quin parell!!!. Danilo Cornejo ha aconseguit també 6/9, un impressionant resultat per un jugador  novell que ha derrotat a l'MC Lluis Coll a la darrera ronda. Jordi Bals i Cristian Fernández amb 5,5/9. El grup de 5 punts l’ha liderat Kiriam Vicente, seguit d’Albert Rodríguez i Antonio Castañeda. Amb 4 punts Ricard Vega. Helena Garriga 3,5 punts. Pere garriga Sr. 3 punts. Manel Vicente 2,5 punts i Montse Colomé 2 punts. 

 

Al grup B Pere Garriga ha arrasat, era el nº1 del rànking i només ha cedit unes taules a la darrera ronda, quan ja havia guanyat el torneig feia una setmana, finalitzant amb 8,5/9. També han fet el millor torneig de la seva vida Eric Colomé, que ha finalitzat quart amb 6 punts,i Ian Rodríguez sisè amb 5,5. Jordi Arnau novè amb 5, i Arnau Musach ha finalitzat amb 4 punts. 

 

Vegeu resultats al link: http://www.chess-results.com/tnr23482.aspx?art=2&rd=8&lan=2&m=-1&wi=1000

 

CRÒNICA MARÇAL ABADIA

 

El passat dissabte 28 de novembre ha finalitzat el III Obert de Santa Eulàlia de Ronçana amb una gran participació del jugadors del nostre club.

 

En el grup A, en Javier Morais (7/9) ha quedat en tercera posició empatat amb el segon classificat, en Justo Amores (6/9) ha quedat en primera posició del tram 1951-2100, mentre que el seu fill, en Javier Amores (6/9), no s’ha quedat endarrere obtenint la segona posició del tram  1801-1950 seguit d’en Danilo Cornejo (6/9) que ha obtingut la tercera posició també en aquest tram i l’Albert Rodríguez (5/9) ha quedat tercer en el tram de 1700-1801. Tot i això, també cal destacar el bon paper que han fet la resta de jugadors del nostre club: Jordi Bals (5.5/9), Cristian Fernández (5.5/9), Kirian Vicente(5/9), Antonio Castañeda (5/9), Ricard Vega (4/9), Helena Garriga (3.5), Pere Garriga (3/9), Manel Vicente (2.5) i Montse Colome (2/9). 

 

En el grup B (sub -14), en Pere Garriga Jr (8.5/9) ha quedat com a campió absolut d’aquest grup, ja ho era des de la penúltima ronda. L’Èric Colome (6/9) ha quedat en quarta posició, l’Ian Rodríguez (5.5/9) ha quedat en sisena posició degut a que els resultats les últimes rondes no han estat gaire positius. En Jordi Arnau Montaña (5/9), tot i no haver jugat l’última ronda, ha quedat com a primer classificat de sub-12, un premi que la recollit l’Albert Musach (4/9) que igual que l’Ian Rodríguez, els resultats de les últimes rondes no han estat els esperats. Tots ells s’han acomiadat del campionat amb una victòria, excepte en Jordi Arnau Montaña, que no ha jugat la seva partida.Moltes felicitat a tots i a seguir millorant.

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies