Dinar de germanor


Us recordem que encara esteu a temps a inscriure-us al dinar de germanor que celebrarem el proper dissabte 27 de juny al restaurant Les Pruneres.

Els nens de l'escola d'escacs que vulguin venir, poden fer-ho acompanyats d'algun adult. Us animem a que vingueu tota la familia. Pels nens i adults que tinguin el rebut de les classes domiciliat, teniu l'opció de fer el pagament domiciliant també el preu del dinar. Només cal que ho indiqueu al formulari d'inscripció.

Durant el dinar tenim previst repartir els premis del circuit.

VINGA, ANIMEU-VOS!!!

http://www.escacsmollet.com/index.php?option=com_performs&formid=10

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies