Arriba l’open!!!


Benvolguts socis,

com sabeu aquest cap de setmana torna l'open Ciutat de Mollet, que l'any passat vàrem estrenar per retre homenatge al company Ezequiel. El dissabte es juga el festival escolar al mercat vell, mentres que diumenge es juga l'obert internacional vàlid per al circuit català. Aquest any el nivell de l'obert estarà dintre dels grans, amb la presència confirmada a hores d'ara de 2 GMs, 1 WGM, 8 MIs, 1 MF i 4 MCs.

Per això necessitem el teu ajut pel cap de setmana. Us agrairiem als qui pogueu, i en la mesura de les vostres possibilitats, que us passeu a donar un cop de ma el divendres a les 19h al mercat vell. Com sabeu, tot i que s'ha de treballar una mica, sempre passem junts una bona estona.

Esperem entre tots fer un esforç per assolir la categoria que el torneig es mereix.

Gracies a tots,

 

La junta del CEM

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies