Victoria del Mestre Rojas a Vilafranca


El passat divendres dia 12 va finalitzar l'obert de Vilafranca, que comptava amb una representació de 7 jugadors del club. El mestre Rojas, amb una actuació impecable, va firmar 8 de 8 i se'n va endur la victòria amb un marge de dos punts respecte el segon classificat. El següent jugador del Mollet va ser Jordi Bals, amb 5 punts en la desena posició. Cal destacar la victòria del Jordi i el Javier Morais contra el MF Francisco J. Garcia en el torneig. El Morais amb 4,5 punts va acabr 19è. Santi Bertran amb 3,5 punts també va fer un bon torneig. Ramon Villar amb 3 punts, Joan Cifre amb 2,5 i Antonio Castañeda amb 2 varen patir les consequencies de jugar un open de grup únic, i on el nivell per la zona inferior de la taula va ser superior a l'habitual. Enhorabona a tots.

 

Classificació final

http://www.chess-results.com/tnr20087.aspx?lan=2

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies