Canovelles, ronda 3


Canovelles: Ronda 3

A la tercera setmana s’ha reduït fortament el nombre de derrotes dels 9 participants del Club d’Escacs Mollet, però no ens acaben de convèncer del tot.
Per començar, dels 9 jugadors, 4 jugaven entre ells, la qual cosa va tenir com a conseqüència 2 taules, de Jordi Bals i Antonio Castañeda, així com del Joan Cifre amb el Pol López. Els primers en signar-les varen ser López-Cifre, a petició del primer, a una posició de lleuger avantatge negre però gens clara. Bals i Castañeda signaven taules a una posició complicada, amb atac del negre però amb peó de menys.
Marc Navarro va perdre, tot i que va tenir una partida igualada. El Cristian Fernàndez i el Colominas continuen en mala ratxa, amb ganes d’estrenar-se.
Només dos dels participants molletans van aconseguir fer-se amb el punt sencer. Luís Rojas, després de destrossar una partida sense cap mena de dubta guanyada, amb la qual cosa només aspirava a taules, ens va demostrar la seva traça guanyant un final que no donava més que per taules. D’aquesta manera, lidera el grup quasi en solitari. El Carlos Cuesta, per la seva part, no rebutjà la dama que li regalà el rival.

Classificació:
Rojas es manté invicte amb 3 de 3, Cuesta 2 punts, López, Bals i Castañeda 1,5 punts, Cifré i Navarro 1 punt, i Fernández i Colominas per estrenar-se.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies