FINALS DE CATALUNYA ESCOLARS. Salou


Durant els dies 15 al 19 de març de 2008, sis dels nostres joves jugadors han jugat les finals del Catalunya escolars que s’han disputat a l’Hotel Palas de la Pineda (Salou). Amb ells, com a delegat i responsable, el nostre company el Mestre Internacional Luis Rojas. 

 

Els resultats han estat molt bons, i no em refereixo als punts que han aconseguit, que han superat totes les expectatives, sinó a la magnífica progressió que han mostrat dia a dia…  

salou_2008_1.jpg

 

El primer i el segon dia, a causa de la seva inexperiència, pràcticament tots van cometre els mateixos errors: s’aixecaven moltes vegades, jugaven massa ràpid i no se’n recordaven de fer l’enroc… Però una  vegada Luis els va aconsellar i encoratjar van començar a guanyar partides i a creure en sí mateixos. 

 

Jordi Bals amb 5/8 va fer la màxima puntuació dels nostres, Christian Fernández i Antoni Ruíz (amb una ronda menys) van fer 4/8 i 4/7, Sergi Vázquez 3.5/8, Eric Colomé 2.5/8 i Kiriam Vicente 2/8. Jordi Bals, Christian Fernández i Antoni Ruíz han aconseguint el 50% que els permet inscriure’s als Campionats d’Espanya. 

 

El repte per l’any 2009 serà aconseguir portar jugadors i jugadores a totes les categories…  I també serà un repte aconseguir que els pares no pateixin més que els seus fills…. 

 

 

 

 

 

 

Els resultats els podeu veure als següents links: 

 

SUB12  http://chess-results.com/tnr11320.aspx?tnr=11320&art=1&lan=1&datatyp=2&m=-1&wi=750 

 

SUB14  http://chess-results.com/tnr11321.aspx?tnr=11321&art=1&lan=1&datatyp=2&m=-1&wi=750 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies