Per equips 2008: ronda 7


Aquesta ha estat una jornada amb llums i ombres pel club. Per una banda, el primer equip de Mollet va perdre a Sant Cugat, amb el que s'esvaeixen gran part de les ociones d'ascens. Tot i això, hi ha una mínima opció de pujar a la qual ens hem d'afferar per intentar-ho. S'ha de mantenir l'esperança fins al final.
Per altra banda, l'equip B manté la seva ratxa i va guanyar per 2-6 un matx accidentat. El Montmeló va donar moltes facilitats al deixar 2 dels seus taulers buits. Després Julian, Ivan i Antonio vàren guanyar les seves partides i el matx. Blanco i Cifre varen acabar perdent, amb una "espectacular" perdua de dama neta d'aquest últim, i Cerrillo també va guanyar. La setmana que vé, si es guanya les opcions d'ascens són molt altes o inclús es podria aconseguir de forma matemàtica.
El Mollet C continua el seu pas espectacular per la segona divissió, i ha passat de començar el campionat mirant cap a sota, a mirar la part superior de la classificació. Inclús te alguna opció d'ascendir, i tal com passa amb el A, mai s'ha de perdre l'esperança. Els jugadors del C estan quallant un campionat increible, amb victories contra contrincants amb ELO molt superior. És sens dubte la revelació de la divisió.
I el Mollet D també va donar una alegria. Partides espectaculars que varen donar la victoria per 3-1. Tampoc es descarta que acabin lluitant pels primers llocs fins al final. En definitiva, molts ànims per les següentos jornades i a seguir amb la moral ben alta.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies