Noves incorporacions al CEM


Aquest any s'incorporen al CEM cinc nous jugadors. Tres d'ells no havien estat mai federats, concretament l'Antonio Muñoz, el Jordi Márquez i la Nathalia E. Pagan. Aquesta darrera és l'única fitxa femenina que té actualment el club i per tant li donem especialment la benvinguda.

 

Els altres dos fitxatges són el ja conegut per tots Luís Rojas, mestre internacional, i la incorporació d'última hora, Ricard Morros, procedent del Castellar. En Ricard ha jugat amb nosaltres el torneig obert de tardor i s'ha decidit a jugar aquesta temporada amb el Mollet. Amb els seus 2264 punts d'ELO esperem que ajudi a l'equip de preferent a fer el salt de categoria.

 

Benvinguts tots!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies