Open Internacional de Mollet del Vallès


El Club Escacs Mollet ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès per tal de celebrar al Mercat Vell el I Open SUB16 i el I Open Internacional de Mollet del Vallès els dies 7 y 8 de Juny de 2008. La modalitat serà d'escacs actius 15 min + 5 s.

 

Els dos torneigs quedaran emmarcats dins la Jornada de Portes Obertes de l'Esport per a tothom de la Diputació de Barcelona.

 

D'altra banda, s'ha sol·licitat a la Federació Catalana d'Escacs que l'Open Internacional entri dins del circuit de tornegis homologats d'estiu de la FCDE per tal que sigui puntuable i també a l'objecte d'aconseguir el màxim nombre de mestres titulats.

 

Aquest Open serà obert a tothom, i amb uns importants premis en metàl·lic, per la qual cosa esperem un èxit d'assistència.

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies