XII Obert de Mollet FINAL


Aquest divendres va finalitzar l'última ronda de l'obert de Mollet. Al final , no hi va haver sorpresa i es va adjudicar el primer lloc en Luis Rojas. La segona i tercera posició va estar mes renyides entre Morais, Morros i Muñoz empatant tots tres amb els mateixos punts, però deixant fora a Muñoz del podium en el desempat.

 

Per altre costat, els mes joves van fer un molt bon paper, on Jordi Bals va guanyar el IV Torneig Jaume Prades (joves de 12 a 16 anys) i Antoni Ruiz va guanyar el IV Torneig Joan Castells (nens de menys de 12 anys).

 

Aquí tenim el quadre d'honor!

 

XII Obert ciutat de Mollet

 

1era Posició: Luis Rojas (6.0 Pts)

2ona Posició: Javier Morais (4.5 Pts)

3era Posició: Ricar Morros (4.5 Pts)

 

IV Torneig Joan Castells

1era Posició: Jordi Bals (3.5 Pts)

 

IV Torneig Jaume Prades

1era Posició: Antoni Ruiz (2.0 Pts)

 

 

clasifinal.jpg

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies