Pau Mulet al campionat d’Espanya per trams d’ELO.


La setmana abans de tornar al cole, Pau Mulet amb el suport de la seva família, disputa el campionat d’Espanya per trams d’ELO a la categoría de sub1700.

Com és normal però un nen de 10 anys, Pau parteix a la part baixa de la taula amb el seu 1252 ELO FIDE, sent el 118 de 167 jugadores.

Un canvi d’última hora de la seu de joc, del Palacio de los Deportes al pabellón José María Cagigal per una avaría de climatització, fa que la seu sigui més petita i més cèntrica.

Primera ronda tras dues hores de joc Pau ha signat unes taules molt meritòries contra l’andalús Jonathan Salas, jugador amb 300 punts més de’ELO que Pau. Les ha proposat el jugador veterà i Pau ha acceptat vàries jugades després d’intentar guanyar al veure un final molt complex.

A segona ronda el mig punt del matí l’ha emparellat amb l’AIM Tomás Guardia, 6è del ranking inicial. Després d’ una partida de 3 hores, Pau ha obtingut una derrota que no el desanimaran per les properes rondes. Això tot just acaba de començar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies