Pau Mulet, al XXVI “Open de Ajedrez rápido Ciudad de Coín”.


Crònica de Cristian Mulet des de Màlaga.

Tot i haver acabat la temporada al campionat d’Espanya  sub10 a Salobreña, Pau Mulet aprofita les vacances per jugar tornejos allá on estiueja. Primer el 6 d’agost el torneig del Drac Artai a Creixell (Tarragona), organitzat pel Club Escacs Torredembarra on va quedar subcampió sub14, quedant 26è a la general de 70 participants. Avui dissabte 13 d’agost,  estant de vacances a Málaga, ha participat al XXVI “Open de Ajedrez rápido Ciudad de Coín” a Coín, (Málaga), torneig enmarcat dintre del Circuito Provincial de Ajedrez Diputación de Málaga,a un ritme de 8+3′.

Enllaç al torneig del Drac Artai fent clic AQUÍ

Al no estar federat per Andalusia, partía  de la posició 57 de 140 amb el seu ELO FIDE. Tras 7 rondes, amb 2 derrotes, 3 victories i 2 taules amb molt mérit contra rivals molt superiors a priori, ha acabat amb 4 punts de 7, a la posició 45 de 140 i com a millor sub10 i millor sub12, jugant a molt bon nivell totes les rondes. Tota la familia, entrenador i club, estem convençuts que amb treball arribarán mes éxits en la propera temporada.
Enllaç amb resultats i classificació fent clic AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies