Campions de Catalunya per equips on line.


Diumenge 3 de maig ha finalitzat el Campionat de Catalunya per equips en línia.

El conjunt guanyador, el Mollet “B”,  estava format per Cristian Ríos, Cristian Fernández, Erwen Lever i Michael Lambert. El club va formar dos equips més: Mollet “A” amb Tomás Sosa, Mario Villanueva, Santi Bertran, James Lambert i Ramón Caro i el Mollet “C” format per Guillem Garcia, Albert Malonda, Kiriam Vicente, Antoni Pous i Manel Vicente.

El torneig va comptar amb un total de 64 equips i durant tres caps de setmana es van disputar set rondes. El Mollet “B” afrontava l’última jornada amb la necessitat de sumar tan sols 8,5 punts per proclamar-se campió i finalment va sumar 11 punts, assolint el títol català.

El Mollet va assolir la puntuació màxima de la classificació general amb 76 punts. “És el primer torneig en línia oficial per equips que s’hi juga i per nosaltres competir ja és important, però si després guanyes, també és molt gratificant”, admet el president del club molletà, Ramón Caro, que també va participar amb un dels equips molletans: “és curiós perquè al ser en línia no tens allò dels gestos o estar cara a cara amb l’oponent, però ha estat satisfactori”.

El podi es va completar amb el segon lloc del Barcelona (69,5 punts) i el tercer, del Banyoles (69).

Classificació i resultats fent click AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies