El Mollet-Molletauto al campionat d’Espanya per equips.


Del 19 al 23 d’agost tindrà lloc el campionat d’Espanya per equips (Ceclub) a la localitat andalusa de Linares. Per primer cop, el Club d’Escacs Mollet participarà amb un equip format pels mestres internacionals del club, Cristhian Ríos, Tomás Sosa i Pere Garriga, i el mestre FIDE Cristian Fernández. Per l’obligació d’alinear un cinqué jugador femení, hem comptat amb la jugadora Patricia Martí del Vila Olímpica que ens acompanyarà en aquesta aventura. Completarà l’equip la jugadora del club, Teresa Muñoz y Ramón Caro, com suplent.

Per aquest campionat, i gràcies al suport de Molletauto, concessionari oficial Opel, l’equip serà el Mollet-Molletauto i esperem assolir una participació exitosa i enriquidora.

https://www.molletauto.es/es

Les partides es podran seguir per internet.

Informació del campionat, equips, aparellaments i resultats a Info64 fent click AQUÍ

1 Comments

  • Paul (#)
    Agost 18th, 2019

    Os deseamos mucha suerte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies