Classe-conferència del campió del món sub-16, Alan Pichot.


Dissabte 17 de març va tenir lloc una classe-conferència magistral del Gran Mestre argentí Alan Pichot.

Amb una gran assistència de socis, el jove jugador, campió del món sub16 l’ay 2014 ens va explicar dues partides importants a la seva carrera amb tots els detalls de com prepara la partida un gran mestre, com l’afronta i com va pensant durant aquesta.
Durant dues hores vam poder gaudir d’una interessant classe magistral i els participants van poder intervenir durant aquesta, i al final de la classe.

Una gran experiència per grans i petits que esperem repetir aviat.

DSC_0037 DSC_0038 DSC_0039 DSC_0041 DSC_0042 DSC_0043 DSC_0045

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies